DU SOM ÄR KVINNA

Vill du komma i kontakt med din feminitet och inre kraft? Då kan en tantrisk utvecklingsresa vara en väg.

Lär dig leda dig själv och andra från din inre kärna och hjärta – Utveckla din inre CombatKali och bygg upp din inre energi! Allt börjar alltid med dig själv, led dig själv så utvecklas förmågan att leda andra! Jag guidar dig gärna genom mentorskap eller coachning, ger fysiska tantriska behandlingar om inte en fysisk kurs är rätt väg för dig! Tveka inte hör av dig för mer info.

Boka tid
LUST FÖDER LUST – SJÄLVKÄRLEK

En tantrisk Xtasmassagesession går till så att du får en helande och mjukgörande massage över hela kroppen där massören ger energi till dina blockeringar. Syftet med massagen är att få kroppen avslappnad och närvarande samt redo för det ökade energiflödet som en tantrisk massage ger.

Massagen kan vara både som hård och mjuk, allt utifrån dina behov. Tantra handlar mer om magi och möte än om sex, en massagebehandling syftar till att skapa förutsättningar för ett mer tantriskt sexliv…

Det är oftast inget som sker på 90 minuter. Många renläriga tantriker har jobbat med sig själva, sin kropp, sitt psyke och sin själ i måååånga år…

VAD MENAR JAG MED TANTRISK MASSAGE

Bygg ett starkt systerskap och nätverk för din kinky utveckling. Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din egen feminina dominans. Lär dig ta din man, kvinna eller chef!

WORKSHOPS OCH EVENTS FÖR DIG SOM ÄR KVINNA

SHE WHO LEADS


Rulla till toppen