Exempelsida

Sofia Cerne är serientreprenören som jobbar som tantrisk bodyworker på Xtas och en uppskattad utbildare och inspiratör inom Tantrickink. Hon har alltid gått sin egen väg i sökandet efter det extra. Hennes dröm är att fler ska våga leka och utforska sitt inre med hjälp av kroppen i stället för hjärnan. Hon pendlar mellan Stockholm och den egna kursgården utanför Vimmerby där hon älskar att leda människor i starka förändringsprocesser. Många anser att hon är fantastisk på att hålla space och att leda grupper samt uppskattar hennes raka sätt att förklara på.

Hon är författare till två handböcker Tantrickink – Kittla din fantasi med lekfulla möten och RÖRA & BERÖRA Din guide till Tantrisk Xtasmassage

Tantrickink är Sofias sätt att integrera tantra och BDSM till verktyg för personlig utveckling, vilket hon gjort sedan 2012. Visionen är att Tantra för helande ska vara fritt från skam och tabun i framtiden.

Sizbiz är hennes senaste projekt för att ta fram sina ”gamla” kunskaper och erfarenheter från coachningen. Redan 1999 coachade Sofia blivande företagare i den av henne startade Stiftelsen Drivhuset kopplad till Uppsala universitet. Diplomerad företagsrådgivare på NyföretagarCentrum i Nacka Värmdö.

Om Sofia Cerne som coach

Sofia har en över 20 årig erfarenhet av att ge råd och coacha blivande företagare. Hon är själv entreprenör och har drivit flera olika företag och verksamheter genom åren. På den här sidan ser du hennes olika verksamheter.

Hon har erfarenhet från både svenska och internationella förhållanden och hon har tidigare jobbat med kunder både i offentlig, privat och ideell sektor. Hon jobbar gärna både med grupper och med individer och hon har erfarenhet av arbete i och med styrelser för både organisationer och bolag.

Personligen så har utforskandet genom åren gjort mig oerhört orädd. Genom starka sessioner har jag mött flera av mina rädslor och på riktigt så vet jag att fysisk smärta inte är farligt utan bara gör ont, inte mer. Jag har utvecklat en tillit och trygghet som har skapats genom det utforskande sökandet som jag har varit med om. Denna resa har gett mig kraft och mod att stå kvar med ett öppet hjärta i starka känslor och processer. 

Sagt om Sofia:

Sofia är ”bortom ord djupt intelligent och har en välutvecklad medvetenhet… Så är du kreativ, uppfinningsrik, generös, ambitiös, en härlig kursledare som får med dig deltagarna. Tydlig, står rak, ärlig. Vågar ta i saker där andra duckar undan. Vågar ta i det osagda, det genanta, det obekväma… det som behöver bli sett för att transformeras (fast det kanske var för djupt), snäll och sträng samtidigt. Ödmjuk. Mångsidig. Ögonöppnare, du har en spännande personlighet, har ett smittande härligt skratt. Busig…

Du hjälpte mig att påminna mig själv om att jag är viktig och att jag behöver ta mig tid till mig själv.

Jag kände mig lyssnad på och tagen på allvar och dina frågor var verkligen huvudet på spiken.

Det känns tryggt.

Behöver du bredare perspektiv, en knuff framåt eller bara ladda batterierna kan jag varmt rekommendera Sofia!

Det bästa med Sofia: positiv, stannar kvar på spåret när jag drar iväg. Frågan – Måste du veta det?

… eller något liknande detta:

Företaget AB grundades 1971 och har sedan dess varit den största leverantören av grunk-manicker på den svenska marknaden. FAB finns i utkanten av Grönköping, har drygt 20 000 anställda och läser veckobladet varje år.

Som ny WordPress-användare bör du gå till din adminpanel för att radera denna sida och skapa nya sidor för ditt innehåll. Lycka till!