BODY MIND & SOUL

Den tantriska ledarskapsträningen i självledarskap

Perfekt för dig som…

VÅGAR släppa taget och ge dig hän på ditt livs mest spännande resa.
FÖRSTÅTT att resan går in i dig själv

VILL hitta fram i ditt liv, hitta din inre essens och ge din gåva vidare till världen

GILLAR att utforska och vill utveckla ett självledarskap och det tantriska förhållningssättet till livet

TAR ansvar och skapar din framtid utanför boxen

VET att din sanning bor i din kropp och vill fortsätta jobba med kroppen

VILL BÖRJA LEVA INTE ÖVERLEVA

Behöver GE av Din gåva till världen

Du är välkommen att delta i den professionella tantriska ledarskapsträningen för att utveckla Din förmåga till självledarskap och tantriskt perspektiv på livet för att därefter gå vidare i ditt liv som inspiratör, behandlare, massör och så klart som en uppgraderad version av dig själv.

Utbildningen ges som fyra (delvis självstående) moduler (helgkurser) under hösten 23 och våren 24. Vi ses tre eller fler helger i internatform under totalt mellan 75 och 100 timmar lärarledd utbildning och däremellan arbetar du själv och börjar ge till träningsklienter. Välkommen att tillsammans dyka in i dig och din kropp och dina inre energier och på det sättet skapa din tantriska framtid! Under dessa dagar kommer du närmare ditt rätta, sanna jag och vågar leva livet mer kärleksfullt och levande.

Är du redo att ansöka redan nu kontakta oss eller anmäl dig till första modulen.

BODY

Vi utforskar och tränar på lära känna din kropp och dess språk. Framför allt börjar vi lyssna vad säger den egentligen, vad längtar den efter och vad vill du i allt detta tjatter. När vi sedan ger vidare så tränar vi på att flöda med kroppen inte mot den. Det vill säga inte arbeta mot klienten utan med dess kropp, energiflöde och egna önskan med hjälp av olika sätt att beröra en kropp.

MIND

Vi uppmanar dig att kliva ur din ”presterare” och se om du först kan kliva ur dina egna tankar och strategier för att skapa ett sant och äkta överlämnande hos den du är med – det vill säga kortsluta hjärnan och få hen sluta tänka, landa i hjärtat och börja känna – äkta Surrender!

I många år har “GÖR DIN GREJ” varit mitt ledord i affärsutvecklingen av mina egna projekt och bolag. Ta hjälp av din passion för att klura ut vad just din mission är och vad ditt bidrag till världen är. För det är det livet handlar om, att hitta din inre sanna röst och gåva och ge det vidare!

SOUL

Vi öppnar upp för något som är större än dig själv. Vi utforskar olika delar av den andliga delen av tantran och med hjälp av olika verktyg och metoder ger vi dig en kontaktväg till dina källor för kraft och energi och metoder för att öppna upp klientens eget energiflöde och skapa kontakt med sitt eget inre. Transmitter of universal wisdom… VI gör det omöjliga möjligt och förverkligar Dina drömmar!

UPPLÄGG

Utbildningen består av tre helger av intensiva processer, lärande och utforskande samt däremellan några onlineträffar. Vill du diplomera dig till tantrisk massör tillkommer ett till utbildningstillfälle samt fler onlineträffar utöver examinationstillfället. Helgkurserna pågår Fredag 17.00 till söndag 16.00

HELG 1 22-24 september – Tantric Deep Dive – Även du som ej vill göra hela träningen kan göra denna kurs

Temat för helgen är den tantriska självkärleken och den egna kroppen.

Vi lär känna varandra och tillsammans går vi inåt och dyker bokstavligen in i oss själva med hjälp av andningsövningar både på land och i varmvattenpool. Första modulen handlar om dig själv och den första månaden ägnas åt självkärlek och egen praktik. Det tantriska helandet!

FOKUS PÅ BODY och BREATHWORK, GRÄNSSÄTTNING och SAMTYCKE

HELG 2

Tema för denna helg är ENERGI och ANDLIGHET – även kallat transmission

Vi kommer träna på att bygga upp din egen energi och sedan ge den vidare. I polariteten skapas ett energifält. Vi utforskar polariteten och dansen mellan det maskulina och det feminina, Shiva behöver Shakti för att bli hel.

De tu blir ett – att ge vidare från en sann plats. Vi gör olika fysiska och energimässiga beröringsövningar med fokus på djup underkastelse – Surrender!

Hur skapar man och håller space för starka processer? Tantriska processer som helande.

4 veckor egen praktik och träning, börja ge till träningsklienter om du siktar på massagepåbyggnaden och diplomering. Ett onlinetillfälle med hela gruppen (enligt ö.k).

Helg 3

Tema under helgen är tantrisk beröring – elementmassage – kundalini

Vad är det som gör massagen tantrisk. Fokus den s-xuella energin i det tantriska arbetet. Tantra är livsenergi, hur skiljer sig den tantriska energin från den s-xuella? Att bygga en session och skapa ritual. Hur lever jag mitt tantriska liv efter kursen?

4 veckor egen praktik och ge till träningsklienter om du siktar på diplomering till massör.

Helg 4 Påbyggnad för blivande massörer

Vill du gå vidare och diplomera dig till tantrisk massör så erbjuder vi en helg med fokus på könsmassage och att jobba etiskt och professionellt, vad är det för lagar och regler som gäller. Du skapar din tantriska massageritual/session. Affärsutveckling, hur du tar din passion till lönsam business? (Prel datum 8-10 dec eller 15-17 dec)

Du behöver också avsätta en dag i Stockholm för examinationen (datum bokas när vi vet vilka som väljer fortsätta med denna del).

Gästföreläsare kommer att vara med oss för att ge er en bredare kunskap och förståelse om olika delar.

Vi erbjuder totalt 75 timmar lärarledd utbildning under tre helger, två träffar online. Går du vidare och diplomerar dig tillkommer 25 timmar.

Välkommen till en diplomerande tantrisk ledarskapsträning där hela Du får vara med. Vi startar 22 september 2023

Ansök redan nu! Frågor tveka inte kontakta oss  sofia@bodymindsoul.se

DATUM

22-24 september

ORT

Kursgård utanför Vimmerby (samt examinering i Stockholm)

INVESTERING

18900 ink moms för tre helger inkl kost (blandkost) och logi i delat dubbelrum, varav anmälningsavgift 2500 kr betalas mot faktura vid anmälan, resterande ska vara betalt före kursstart. Vi kan ordna delbetalning om vi gör upp om det från början. Om avbokning sker minst 30 dagar innan så betalar vi tillbaka avgiften utom anmälningsavgiften. För dig som vill diplomera dig till tantramassör och göra den fjärde helgen tillkommer 7500 sek ink moms.  

Transmitter of universal wisdom…gör det omöjliga möjligt att förverkliga Dina drömmar

Rulla till toppen