Tantrickink for Queens – In the city

Välkommen till en “Femmetastic” workshop bara för kvinnor eller du som identifierar dig som kvinna.

Till vår hjälp denna helg tar vi de kraftfulla verktygen från SHE WHO LEADS och lyfter ut godbitarna från Tantrickink retreat för par – och så blir det Kinks for Queens. Verktygen som finns inom Tantrickink skapar enorma förutsättningar för att i olika sammanhang och konstellationer utforska erotik, maktspel, sensation och din egen relationsdynamik. Som all utveckling börjar det med Dig! 

Höstens kurs görs som en två dagars kurs fredag kväll och lördag i Stockholm

Fokus under dessa dagar kommer vara:

Träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. Det är en träning för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Hur hittar Du din sanna naturliga energi? För jag menar att det är energier det handlar om. Vi utforskar vårt inre och i olika möten sker olika saker, vem blir jag i mötet med dig? Till vår hjälp här har vi olika andningsövningar och närvaroövningar.

Vi har alla olika färger inom oss och personliga drag och arketyper som vi kanske förtränger, förnekar eller kanske inte ens ser att vi har. Denna träning ger dig en chans att utforska och lära dig mer om dig själv tillsammans med andra kvinnor.

Vilka arketyper gillar du respektive undviker? CombatKali kan vara en av dem, hon är en arketyp för kvinnan som vågar ta för sig och inte skyr några medel för att sätta omvärlden eller älskaren/-innan på plats. Många gånger en energi som lekkompisar och partners söker och som en del kvinnor har svårt att få fram, din inre Dominatrix helt enkelt.

Vi bygger ett starkt systerskap och nätverk för din kinky utveckling. Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din feminina dominans likväl som gå genom vad du nu behöver för att nå din djupaste underkastelse. Hur skapas polaritet? Vad behöver du göra för att kunna vara mer i din kropp och själ och leva därifrån? Hur hittar du din naturliga dominans?

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när du vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss. Vi kommer också så klart träna på att ge och ta emot smisk och då framför allt mer tantriskt i form av Tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.

Kursen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Att utforska och träna enbart tillsammans med quinnor skapar ett tryggt rum för dig att våga gå djupt.

Just precis – LEKA! Detta utövande är för mig en lek, vi är många som behöver leka mycket mer i våra liv.

Vi ses i Sofias lokal på Södermalm

Praktiska saker:

Tider: 18.00-21.30 Fredag och 10.00-18.00 lördag

Har du egna leksaker rep o verktyg du gillar att använda – ta med dem. 

Ta med olika kläder för olika energier – mer info kommer i kursinfo.

Kostnad:

I priset ingår workshop och enklare fika (medtag egen lunch eller gå ut och ät lunch) Kursen kostar 2500 kr inkl moms varav anmälningsavgift 500kr/person som inte fås tillbaka vid avanmälan, boka och betala via tickster. 

Säkra din plats snarast då denna grupp kommer vara mindre än vanligt. Hela kursavgiften minus anmälningsavgift tillbaka om du avbokar tidigare än 30 dagar före kursstart, förutom anmälningsavgiften. Du kan ju självklart själv sälja din plats vidare, bara jag vet till vem. Sjuk med sjukintyg ger vi plats på nästa kurs.

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, Denna workshop är öppen för dig som ser dig som kvinna.

Praktisk info kommer så klart efter anmälan. Behöver du veta något hör av dig.

Rulla till toppen