Tantrickink retreat – POWERPLAY

Välkommen att marinera dig och din partner/lekkompis i tantrisk BDSM under givande och lekfulla dagar!

Upptäck en värld av passion och intimitet genom att fördjupa dig i min passion Tantrickink – en hänförande helgkurs som kombinerar tantra med det spännande utforskandet inom BDSM.

Temat för denna helg är just Powerplay – föra eller följa på svenska!

Välkommen till en oförglömlig resa tillsammans med din partner eller lekkompis, där ni tillsammans kommer att utforska och stärka ert relaterande på ett lekfullt och givande sätt.

Under helgen får du prova på kink i en trygg miljö, vi guidar dig till en väg mot underkastelse och dominans. Fokus ligger på den spännande LEKEN och det utforskande som sker mellan dig och din partner eller träningskamrat. Metoden är som vanligt Learning by doing!

Tillsammans kommer vi att:

•                        Utforska dynamiken mellan makt och polaritet

•                        Förena smärta och njutning

•                        Tända passion och närvaro

•                        Testa Tantricspanking

•                        Prova på rep och bondage

•                        Nyttja Breathwork för att nå djupare in i oss själva

Lördagkvällen avslutas med en magisk Playnight där vi dressar upp oss och kanske visar du upp en ny sida av dig själv?

Jag har smält samman det allra bästa från tantras värld med det mest lockande från BDSM-kulturen för att forma min egen unika lekfulla och utforskande metod – och jag kallar det Tantrickink. Du kan också fördjupa dig i detta genom min bok med samma namn. Häng med på denna spännande resa mot ett liv som präglas av närvaro och spänning. Genom att anamma kroppens kraft och känslornas magi, i stället för att fastna i tankarnas virrvarr, kan du verkligen möta dig själv.

Kursen är öppen för både nybörjare och erfarna inom både tantra och BDSM, upplägget passar alla. Oavsett om du inte tidigare har haft modet, möjligheten eller tiden att delta i en klubb eller kurs, så är denna helg en trygg grund för din fortsatta lek. Om du längtar efter att fördjupa din förståelse för tantra eller önskar att ge din kinky sida en djupare och mer intensiv dimension, är Tantrickink det perfekta valet. Hitta nya dimensioner av din personliga utveckling och låt kryddningen av ditt samliv bli något alldeles extra “spicy”.

Vi kommer också träna på GRÄNSSÄTTNING och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem du är och vad du vill och vad är du är beredd att göra för och med din partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans mot sundare gränssättning.

PRAKTISKA SAKER

Vi inleder med middag 18.00 på fredagen så var på plats senast 18.00 och vi avslutar på söndagen vid 15/16 tiden.

Vi har plats för par som delar dubbelrum. Ta med egna lakan och handdukar (både för dusch o ev lek) går att hyra på plats också. Vettiga skor är bra att ha om du vill gå en sväng i naturen.

Har du egna leksaker o verktyg du gillar att använda – ta med dem

För lördagkvällen har vi ett playparty – då mer expressiv klädsel är nice, du behöver absolut ingen speciell festishklädsel utan något som främhäver det du vill framhäva den kvällen. Mer info i mailet som kommer före kursen.

Kostnad: 5300 ink moms per person BOKA plats genom att betala 1000 sek per person via ticksterlänken, därefter kommer en faktura  Boka din plats här

I priset ingår helpension med blandkost (ange allergier i god tid)

Anmäl dig också med namn och telefon till er båda samt ev allergier till info@sofiacerne.se har du frågor ring 0705274940

Behöver du avanmäla dig, så fram till 30 dagar före kursstart får du anmälningsavgiften åter minus 1000 kr adminavgift. Därefter kan du självklart sälja platsen vidare till en vän. Är du sjuk med sjukintyg får du fram till kursstart plats på nästa kurs istället.
Saknar du partner just nu? Är du modig, skriv gärna i eventen som finns på FB o Darkside om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Denna workshop är öppen för alla oavsett könsidentitet eller preferenser. Har du behov av att leka och träna med någon av specifik kön, identitet eller energi så se till att hen också deltar. Är du singel behöver du vara modig skriv gärna i eventet om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr, vill du så löser det sig!

Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare.

Vi ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Varmt välkommen

//Sofia med team

Rulla till toppen