Tantrickink retreat

Välkommen att marinera dig och din partner/lekkompis i tantrisk BDSM under givande och lekfulla dagar!

Vi kommer ägna oss åt Maktdynamik och Polaritet, Pain & Pleasure, Passion och närvaro, Rep och bondage, Tantrickspanking och en magisk Playnight på en för ändamålet anpassad kursgård utanför Vimmerby där du och din partner får ett dubbelrum.

Denna helgkurs i retreatform är steg ett för att ge dig en bild av vad Tantrickink är. Fokus kommer vara på LEKEN och utforskandet mellan dig och din partner eller träningskompis. Metoden är learning by doing!

Jag har tagit de bästa delarna från tantran och från BDSM världen och byggt ihop dem till mitt sätt att leka, utforska och träna – jag kallar det Tantrickink som också finns dokumenterat i boken (länk bok) med samma namn. Hoppas du vill göra oss sällskap på resan mot ett mer närvarande och spännande SAMLIV. Att möta sig själv via kroppen och känslan/upplevelsen och inte via huvudet och tankarna är magiskt.

Kursen passar både vana och nybörjare inom det tantriska utforskandet eller BDSM sfären. Kanske har du inte vågat, kunnat eller hunnit gå på klubb eller kurs tidigare och vill känna dig säkrare i din lek. Du längtar efter att gå djupare inom det tantriska eller kinky utövandet och vill ägna mer tid till detta, då är en helg helt perfekt.

Kanske söker du eller ni INSPIRATION och nya infallsvinklar på kinkylekar och er personliga utveckling eller så söker du en djupare och mer intensiv kryddning på utövandet och vill testa lite mer ”spicy” samliv.

FOKUS UNDER DESSA DAGAR:

Vi kommer att träna på att leka, känna, uppleva och vara i de mer mörka tantriska energierna. Det är en träning för att börja våga leka mer med dessa energier från hjärtat och kroppen och inte från knoppen. Erfarenheter från livet, arbetslivet och sexlivet där både Tantra och BDSM inspirerar och integreras i de olika praktiska övningar du får göra under helgen.

Pardynamik och dominanslek är mer som en dans, vem för och vem följer? Vi kommer göra många fysiska övningar och leka med dessa energier.

Just precis – LEKA! Detta utövande är för mig en lek, vi är många som behöver leka mycket mer i våra liv.

Våga möta dig själv och din partner eller lekkompis närvarande och öppet i både smärta och njutning! Kom närmare din partner och utforska tillsammans! Har du ingen partner – ta med en lekkompis som du vågar vara nära med.

Vi kommer så klart lära oss ge och ta emot smisk och då framför allt lite mer tantriskt i form av Tantricspanking, med olika redskap och på olika sätt.

Pain and Pleasure skapar en möjlighet att djupdyka in i det magiska som kan ske när vi vågar möta smärtan och njutningen och ofta uppstår djup healing. Att både ge och ta emot smärta brukar väcka upp en hel del inom oss.

Vi kommer också träna på GRÄNSSÄTTNING och hur man kommunicerar före, under och efter en session. Det är bra att ha lite koll på vem du är och vad du vill och vad är du är beredd att göra för och med din partner. Vi gör övningar som fungerar ta med sig hem och fortsätta på resan tillsammans mot sundare gränssättning.

PRAKTISKA SAKER

Vi inleder med middag 18.00 på fredagen så var på plats senast 18.00 och vi avslutar på söndagen vid 15/16 tiden.

Vi har plats för par som delar dubbelrum. Ta med egna lakan och handdukar (både för dusch o ev lek) går att hyra på plats också. Vettiga skor är bra att ha om du vill gå en sväng i naturen.

Har du egna leksaker o verktyg du gillar att använda – ta med dem

För lördagkvällen har vi ett playparty – då mer expressiv klädsel är nice, du behöver absolut ingen speciell festishklädsel utan något som främhäver det du vill framhäva den kvällen. Mer info i mailet som kommer före kursen.

Kostnad: 5300 ink moms per person BOKA plats genom att betala 1000 sek per person via ticksterlänken, därefter kommer en faktura  Boka din plats här

I priset ingår helpension med blandkost (ange allergier i god tid)

Anmäl dig också med namn och telefon till er båda samt ev allergier till info@sofiacerne.se har du frågor ring 0705274940

Behöver du avanmäla dig, så fram till 30 dagar före kursstart får du anmälningsavgiften åter minus 1000 kr adminavgift. Därefter kan du självklart sälja platsen vidare till en vän. Är du sjuk med sjukintyg får du fram till kursstart plats på nästa kurs istället.
Saknar du partner just nu? Är du modig, skriv gärna i eventen som finns på FB o Darkside om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr.

Workshopen passar ALLA, både erfarna och nybörjare, ni behöver inte vara ett kärlekspar men det är bra om ni vågar vara intima och nära med varandra. Denna workshop är öppen för alla oavsett könsidentitet eller preferenser. Har du behov av att leka och träna med någon av specifik kön, identitet eller energi så se till att hen också deltar. Är du singel behöver du vara modig skriv gärna i eventet om du söker lekkompis/träningspartner. Vet flera som fått napp den vägen förr, vill du så löser det sig!

Grupperna som skapas under Sofias ledning brukar växa fort tillsammans och ett tryggt space skapas säger de flesta deltagare.

Vi ser fram mot en magisk resa tillsammans.

Varmt välkommen

//Sofia med team

Rulla till toppen