Om Sofia Cerne

Sofia Cerne Creations AB är bolaget inom vilket Sofia samlat alla sina kunskaper och verktyg för skapa verklig förändring och utveckling. 

Är du redo anlita Sofia som coach, mentor eller facilitator – tveka inte ta kontakt 

SC Creations erbjuder individer och grupper personlig utveckling genom förkroppsligade fantasier i form av utbildningar, retreats och bodyworksessioner fysiskt på plats på kursgård och online. 

Tantrisk bodyworker på Xtas och även utbildar och diplomerar tantriska massörer i Body Mind & Soul

Uppskattad utbildare och inspiratör inom Tantrickink

Författare och förläggare på det egna förlaget där hon gett ut flera böcker, bland annat Tantrickink – Kittla din fantasi med lekfulla möten. Hon är också bestseller författare med boken Banbrytare. Hösten 2022 gav hon ut en handbok RÖRA & BERÖRA Din guide till tantrisk Xtasmassage

Coach och mentor inom Sizbiz där hon älskar att leda människor i starka förändringsprocesser. 

Hyr ut hus till turister på sommaren och driver den egna kursgården utanför Vimmerby.

VILL DU HA KONTAKT – RING 070-5274940 eller info@sofiacerne.se

Många anser att hon är fantastisk på att hålla space och att leda grupper samt uppskattar hennes raka sätt att förklara på.

Hon har alltid gått sin egen väg i sökandet efter det extra. Hennes dröm är att fler ska våga leka och utforska sitt inre med hjälp av kroppen i stället för hjärnan. Många ser henne som en förebild och beundrar hennes mod och drivkraft. 

Sofia Cerne har en över 25årig erfarenhet av att ge råd och coacha blivande företagare. Hon är själv serieentreprenör och har drivit flera olika företag och verksamheter genom åren. Hon startade sitt första företag 1997 och ledordet för henne är ”Gör din grej!” Hon är alltifrån diplomerad coach till professionell tantrabehandlare och erfaren workshopledare.

Sofia som coach gör det omöjliga möjligt genom att du tar dig förbi de hinder du byggt upp för dig själv och din verksamhet. Hon ställer just de där frågorna som får dig att vända upp och ned på allting och komma till nya livsinsikter och affärsmöjligheter. Hon vågar vara obekväm.

Hon har erfarenhet från både svenska och internationella förhållanden och hon har tidigare jobbat med kunder både i offentlig, privat och ideell sektor. Som filkand från Uppsala universitet trodde hon att hon skulle rädda världen och jobba med internationella frågor. Hon kom snabbt till insikt om att det är lättare att rädda människor än rädda världen framför allt genom entreprenörskapsfrämjande. Hon jobbar gärna både med grupper och med individer och hon har erfarenhet av arbete i och med styrelser för både organisationer och bolag. På meritlistan finns en mängd varierande uppdrag, verksamhetsansvarig och coach på Nyföretagarcentrum, VD för Drömbilar AB, författare till femolika handböcker inom allt från etik och värderingar till Tantrickink och tantrisk massage.