Om Sofia Cerne

Sofia Cerne kombinerar själv BODY MIND & SOUL i hur hon jobbar och hon har över 25 års erfarenhet företagsamhet, företagsfrämjande och att ge råd och coacha blivande företagare. Hon är själv serieentreprenör och har drivit flera olika företag och verksamheter genom åren. Hon startade sitt första företag 1997 och ledordet för henne är “Gör din grej!” Hon är alltifrån diplomerad coach inom ICF, diplomerad affärsutvecklare inom Nyföretagarcentrum till professionell tantrabehandlare och erfaren workshopledare. Under det egna sökandet efter utveckling upptäckte hon tantra för 15 år sedan och hon har gett professionella behandlingar sedan 2012. 

 Sofia har alltid gått sin egen väg i sökandet efter det extra. Många anser att hon är fantastisk på att hålla space och att leda grupper samt uppskattar hennes raka sätt att förklara på. Hennes dröm är att fler ska våga leka och utforska sitt inre med hjälp av kroppen i stället för hjärnan.   Hennes dröm är att fler ska våga leka och utforska sitt inre med hjälp av kroppen i stället för hjärnan. Därför jobbar hon som tantrisk bodyworker på Xtas och en uppskattad utbildare och inspiratör inom Tantrickink. Tantrickink är Sofias sätt att integrera tantra och BDSM till verktyg för personlig utveckling, vilket hon gjort sedan 2012. Visionen är att Tantra för helande ska vara fritt från skam och tabun i framtiden. LÄGG IN LÄNK TILL FILM Hennes vision att etablera tantriska behandlingar som en professionell behandlingsform grundade hon yrkesföreniningen Sveriges Tantra behandlare & utbildare och var dess ordförande under två år.

Hon pendlar mellan Stockholm och den egna kursgården utanför Vimmerby där hon älskar att leda människor i starka förändringsprocesser. Många anser att hon är fantastisk på att hålla space och att leda grupper samt uppskattar hennes raka sätt att förklara på. Många ser henne som en förebild och beundrar hennes mod och drivkraft.

Sagt av Sofia “Efter alla år med tantra och BDSM i mitt liv förvånas jag av allt smusslande och hemlighållande. Många vågar inte utöva sin kink eller personliga läggning och längtan öppet och fritt. Min vision är att göra tantra och BDSM, läs Tantrickink, mer rumsrent och öppet och ärligt. Vad är problemet med det som är ett sunt och säkert samt samtyckt och överenskommet utövande mellan vuxna individer?”

“Personligen så har utforskandet genom åren gjort mig oerhört orädd. Genom starka sessioner har jag mött flera av mina rädslor och på riktigt så vet jag att fysisk smärta inte är farligt utan bara gör ont, inte mer. Jag har utvecklat en tillit och trygghet som har skapats genom det utforskande sökandet som jag har varit med om. Denna resa har gett mig kraft och mod att stå kvar med ett öppet hjärta i starka känslor och processer. “

Sofia Cerne Creations AB är bolaget inom vilket Sofia samlat alla sina kunskaper och verktyg för skapa verklig förändring och utveckling. erbjuder individer och grupper personlig utveckling genom förkroppsligade fantasier i form av utbildningar, retreats och bodyworksessioner fysiskt på plats på kursgård och online. 

Är du redo anlita Sofia som coach, mentor eller facilitator – tveka inte ta kontakt 

Tantrisk bodyworkerXtas och även utbildar och diplomerar tantriska massörer i Body Mind & Soul

Uppskattad utbildare och inspiratör inom Tantrickink

Författare och förläggare på det egna förlaget där hon gett ut flera böcker, bland annat Tantrickink – Kittla din fantasi med lekfulla möten. Hon är också bestseller författare med boken Banbrytare. Hösten 2022 gav hon ut en handbok RÖRA & BERÖRA Din guide till tantrisk Xtasmassage GÖR SIDOR O LÄNKA

Coach och mentor inom Sizbiz där hon älskar att leda människor i starka förändringsprocesser. 

Hyr ut hus till turister på sommaren och driver den egna kursgården utanför Vimmerby.

VILL DU HA KONTAKT – RING 070-5274940 eller info@sofiacerne.se

Sofia som coach gör det omöjliga möjligt genom att du tar dig förbi de hinder du byggt upp för dig själv och din verksamhet. Hon ställer just de där frågorna som får dig att vända upp och ned på allting och komma till nya livsinsikter och affärsmöjligheter. Hon vågar vara obekväm.

Hon har erfarenhet från både svenska och internationella förhållanden och hon har tidigare jobbat med kunder både i offentlig, privat och ideell sektor. Som filkand från Uppsala universitet trodde hon att hon skulle rädda världen och jobba med internationella frågor. Hon kom snabbt till insikt om att det är lättare att rädda människor än rädda världen framför allt genom entreprenörskapsfrämjande. Hon jobbar gärna både med grupper och med individer och hon har erfarenhet av arbete i och med styrelser för både organisationer och bolag. På meritlistan finns en mängd varierande uppdrag, verksamhetsansvarig och coach på Nyföretagarcentrum, VD för Drömbilar AB, författare till fem olika handböcker inom allt från etik och värderingar till Tantrickink och tantrisk massage.

Sizbiz är hennes senaste projekt för att ta fram sina “gamla” kunskaper och erfarenheter från coachningen. Redan 1999 coachade Sofia blivande företagare i den av henne startade Stiftelsen Drivhuset kopplad till Uppsala universitet. Diplomerad företagsrådgivare på NyföretagarCentrum i Nacka Värmdö. Hon har erfarenhet från både svenska och internationella förhållanden och hon har tidigare jobbat med kunder både i offentlig, privat och ideell sektor. Hon jobbar gärna både med grupper och med individer och hon har erfarenhet av arbete i och med styrelser för både organisationer och bolag.

Sagt om Sofia:

Sofia är “bortom ord djupt intelligent och har en välutvecklad medvetenhet… Så är du kreativ, uppfinningsrik, generös, ambitiös, en härlig kursledare som får med dig deltagarna. Tydlig, står rak, ärlig. Vågar ta i saker där andra duckar undan. Vågar ta i det osagda, det genanta, det obekväma… det som behöver bli sett för att transformeras (fast det kanske var för djupt), snäll och sträng samtidigt. Ödmjuk. Mångsidig. Ögonöppnare, du har en spännande personlighet, har ett smittande härligt skratt. Busig…

Du hjälpte mig att påminna mig själv om att jag är viktig och att jag behöver ta mig tid till mig själv.

Jag kände mig lyssnad på och tagen på allvar och dina frågor var verkligen huvudet på spiken.

Det känns tryggt.

Behöver du bredare perspektiv, en knuff framåt eller bara ladda batterierna kan jag varmt rekommendera Sofia!

Det bästa med Sofia: positiv, stannar kvar på spåret när jag drar iväg. Frågan – Måste du veta det?

Många anser att hon är fantastisk på att hålla space och att leda grupper samt uppskattar hennes raka sätt att förklara på.

Rulla till toppen