COACHANDE MENTORSKAP

Ta steget mot dina drömmar och låt mig vara din vägledare!

Drivs du av din passion? Drömmer du om att leda egna grupper och hålla kurser?
Vill du ge vidare det du själv lärt dig genom alla oändliga kurser du har i bagaget i behandlingar till andra?

Behöver du en coach eller mentor för att nå nya höjder? Jag är här för att guida dig till framgång i både ditt liv och ditt arbetsliv.

Är det dags att förverkliga dina projektidéer och starta en egen verksamhet?

Nu har Du möjlighet till coachande mentorskap. Vilket är din chans att skapa en förändring!

Jag är fast övertygad om att när vi följer vår passion, når vi de önskade resultaten och mår bättre. Jag är redo att vara din kompass och guide på resan.

Enligt andra är Sofia som coach

“Ärlig, rak och tydlig”
“Ser helheten”
“Har lätt att känna medglädje”
“Rak och förbannat tydlig”
“Enormt generös”

Jag är övertygad om att om vi alla gör saker vi känner en brinnande låga för, då mår både du och jag bättre och vi får de resultat vi önskar. SÅ VAD BRINNER DU FÖR? Boka ett gratis utforskande samtal med mig för att se om vi är en bra match.

I många år har “GÖR DIN GREJ” varit min ledstjärna i affärsutvecklingen av mina egna projekt och bolag. Ta hjälp av din passion för att klura ut vad just din mission är och vad ditt bidrag till världen är. För det är det livet handlar om, att hitta din inre sanna röst och gåva och ge det vidare! Om du inte vet så ägnar vi första tiden att ta redan på vad det är som just du är här på jorden för att bidra med. I ditt inre finns svaren, våga ta en titt!

Vi träffas en gång per månad i Stockholm eller utanför Västervik 2 timmar så vi hinner gå på djupet. Detta kan ske online också om fysisk träff är omöjligt. Däremellan har vi kortare online/telefon avstämningar en gång per vecka.

Detta upplägg görs genom ett ”Månadsabonnemang” där du gör ett åtagande för minst fyra månader. Kontakta mig eller boka ett informationssamtal.

I ett coachande samtal skapar vi ditt mål, jag håller jag dig på spår och kanske till och med drar jag upp dig ur diket om du skulle hamna där!

Personligen gillar jag snabba puckar och oftast i mitt liv så var det igår som jag behövde hjälp – i bästa fall nyss.

Jag vet inte hur just du har det? Behöver du ett samtal för reda ut det hela hör av dig! Vill du ha snabb tillgång till handledning och mentorskap då är jag bara ett samtal bort. Jag är facilitatorn och coachen som sparkar dig i baken så du får gjort det du ska.

Det finns oftast utrymme just nu för Dig som vill vidare i ditt liv eller har problem som du inte får någon rätsida på, kontakta mig för att boka ett samtal. Behöver du någon som håller dig i handen när det blåser eller om du står inför en tuff utmaning eller uppgift så är detta första hjälpen, behöver du fler timmar efter det så går det så klart ordna.

Välkommen höra av dig!

Om Sofia Cerne som coach

Sofia har 25 års erfarenhet av att ge råd och coacha blivande företagare. Redan 1999 coachade Sofia blivande företagare i den av henne startade Stiftelsen Drivhuset kopplad till Uppsala universitet. Diplomerad företagsrådgivare på NyföretagarCentrum i Nacka Värmdö. Hon är själv entreprenör och har drivit flera olika företag och verksamheter genom åren.

Hon har erfarenhet från både svenska och internationella förhållanden och hon har tidigare jobbat med kunder både i offentlig, privat och ideell sektor. Hon jobbar gärna både med grupper och med individer och hon har erfarenhet av arbete i och med styrelser för både organisationer och bolag.

Sofia om sig själv: Personligen så har utforskandet genom åren gjort mig oerhört orädd. Genom starka sessioner har jag mött flera av mina rädslor och på riktigt så vet jag att fysisk smärta inte är farligt utan bara gör ont, inte mer. Jag har utvecklat en tillit och trygghet som har skapats genom det utforskande sökandet som jag har varit med om. Denna resa har gett mig kraft och mod att stå kvar med ett öppet hjärta i starka känslor och processer. 

Sagt om Sofia:

Sofia är “bortom ord djupt intelligent och har en välutvecklad medvetenhet… Så är du kreativ, uppfinningsrik, generös, ambitiös, en härlig kursledare som får med dig deltagarna. Tydlig, står rak, ärlig. Vågar ta i saker där andra duckar undan. Vågar ta i det osagda, det genanta, det obekväma… det som behöver bli sett för att transformeras (fast det kanske var för djupt), snäll och sträng samtidigt. Ödmjuk. Mångsidig. Ögonöppnare, du har en spännande personlighet, har ett smittande härligt skratt. Busig…

Du hjälpte mig att påminna mig själv om att jag är viktig och att jag behöver ta mig tid till mig själv.

Jag kände mig lyssnad på och tagen på allvar och dina frågor var verkligen huvudet på spiken.

Det känns tryggt.

Behöver du bredare perspektiv, en knuff framåt eller bara ladda batterierna kan jag varmt rekommendera Sofia!

Det bästa med Sofia: positiv, stannar kvar på spåret när jag drar iväg. Frågan – Måste du veta det?

Rulla till toppen