COACHANDE MENTORSKAP

Uppnå Dina Drömmar med Coachande Mentorskap!

Är du redo att ta steget mot dina drömmar och låta mig vara din guide? Behöver du en pålitlig coach eller mentor för att klättra till nya höjder? Jag är här för att vägleda dig till framgång både i ditt personliga och professionella liv.

Är det dags för dig att förverkliga dina projektidéer och starta ditt eget företag? Vill du dela med dig av din kunskap och erfarenhet genom att erbjuda behandlingar till andra? Drivs du av passionen att leda grupper och hålla inspirerande kurser? Nu är det din chans att omvandla dina ambitioner till verklighet med coachande mentorskap!

Jag är fast övertygad om att när vi alla följer vår passion, når vi önskade resultat och mår bättre. Jag är redo att vara din kompass och guida dig på resan mot din passion och dina mål.

Sofia Cerne beskrivs som en coach som är :

“Ärlig, rak och tydlig”
“Ser helheten”
“Har lätt att känna medglädje”
“Rak och förbannat tydlig”
“Enormt generös”

Hennes mål är att Du ska Hitta Din Inre Röst och Ge Tillbaka till Världen!

Under många år har “GÖR DIN GREJ” varit min ledstjärna i affärsutvecklingen av mina egna projekt och företag. Låt din passion vägleda dig till att upptäcka din egen mission och ditt unika bidrag till världen. Livet handlar om att hitta din inre röst och gåva och sedan dela med dig av det! Om du inte är säker på vad det är som du är här för att bidra med, låt oss tillsammans utforska det.

Nu har Du möjlighet till coachande mentorskap. Vilket är din chans att skapa en förändring!

I många år har “GÖR DIN GREJ” varit min ledstjärna i affärsutvecklingen av mina egna projekt och bolag. Ta hjälp av din passion för att klura ut vad just din mission är och vad ditt bidrag till världen är. För det är det livet handlar om, att hitta din inre sanna röst och gåva och ge det vidare! Om du inte vet så ägnar vi första tiden att ta redan på vad det är som just du är här på jorden för att bidra med. I ditt inre finns svaren, våga ta en titt!

Vi träffas en gång per månad i Stockholm eller utanför Västervik 2 timmar så vi hinner gå på djupet. Detta kan ske online också om fysisk träff är omöjligt. Däremellan har vi kortare online/telefon avstämningar en gång per vecka. Detta upplägg görs genom ett ”Månadsabonnemang” där du gör ett åtagande för minst fyra månader. Kontakta mig eller boka ett informationssamtal. I ett coachande samtal skapar vi ditt mål, jag håller jag dig på spår och kanske till och med drar jag upp dig ur diket om du skulle hamna där!

Personligen gillar jag snabba puckar och oftast i mitt liv så var det igår som jag behövde hjälp – i bästa fall nyss.

Jag vet inte hur just du har det? Behöver du ett samtal för reda ut det hela hör av dig!

Få Snabb Tillgång Till Stöd och Ledarskap!

Personligen föredrar jag att agera snabbt när det gäller att hantera utmaningar.

Om du behöver omedelbar vägledning och stöd är jag bara ett samtal bort. Jag är din facilitator och coach som hjälper dig att ta de nödvändiga stegen för att nå dina mål. Då är upplägget med en MÅNADSCOACH något för dig. Under en månad har du tillgång till ett videosamtal per vecka och uppföljning via epost/mess däremellan. Hör av dig för boka upp dig för detta! Behöver du någon som håller dig i handen när det blåser eller om du står inför en tuff utmaning eller uppgift så är detta första hjälpen, behöver du fler timmar efter det så går det så klart ordna.

Det finns utrymme för Dig som vill vidare i ditt liv eller har problem som du inte får någon rätsida på, kontakta mig för att boka ett samtal.

Välkommen höra av dig!

Om Sofia Cerne som coach

Sofia har 25 års erfarenhet av att ge råd och coacha blivande företagare. Redan 1999 coachade Sofia blivande företagare i den av henne startade Stiftelsen Drivhuset kopplad till Uppsala universitet. Diplomerad företagsrådgivare på NyföretagarCentrum i Nacka Värmdö. Hon är själv entreprenör och har drivit flera olika företag och verksamheter genom åren.

Hon har erfarenhet från både svenska och internationella förhållanden och hon har tidigare jobbat med kunder både i offentlig, privat och ideell sektor. Hon jobbar gärna både med grupper och med individer och hon har erfarenhet av arbete i och med styrelser för både organisationer och bolag.

Sofia om sig själv: Personligen så har utforskandet genom åren gjort mig oerhört orädd. Genom starka sessioner har jag mött flera av mina rädslor och på riktigt så vet jag att fysisk smärta inte är farligt utan bara gör ont, inte mer. Jag har utvecklat en tillit och trygghet som har skapats genom det utforskande sökandet som jag har varit med om. Denna resa har gett mig kraft och mod att stå kvar med ett öppet hjärta i starka känslor och processer. 

Sagt om Sofia:

Sofia är “bortom ord djupt intelligent och har en välutvecklad medvetenhet… Så är du kreativ, uppfinningsrik, generös, ambitiös, en härlig kursledare som får med dig deltagarna. Tydlig, står rak, ärlig. Vågar ta i saker där andra duckar undan. Vågar ta i det osagda, det genanta, det obekväma… det som behöver bli sett för att transformeras (fast det kanske var för djupt), snäll och sträng samtidigt. Ödmjuk. Mångsidig. Ögonöppnare, du har en spännande personlighet, har ett smittande härligt skratt. Busig…

Du hjälpte mig att påminna mig själv om att jag är viktig och att jag behöver ta mig tid till mig själv.

Jag kände mig lyssnad på och tagen på allvar och dina frågor var verkligen huvudet på spiken.

Det känns tryggt.

Behöver du bredare perspektiv, en knuff framåt eller bara ladda batterierna kan jag varmt rekommendera Sofia!

Det bästa med Sofia: positiv, stannar kvar på spåret när jag drar iväg. Frågan – Måste du veta det?