UTVECKLING FÖR DIG

Vem är du och vad vill du? Vågar du vara märkvärdig? Många svarar; VET INTE… och behöver lite hjälp på vägen för hitta vidare i livet. Jag vet inte hur just du har det? Behöver du ett samtal för reda ut det hela hör av dig!

Vi erbjuder flera olika vägar på temat BODY, MIND & SOUL. Du kan ta en privat kroppsbehandling. Boka ett samtal eller delta i våra grupper. Vi jobbar också med workshops och events för både individer och par. Känner du att du är redo, boka in dig för det längre mentorskapsprogrammet eller Märkvärdiga entreprenörer

DU som identifierar dig som kvinna?

Vill du komma i kontakt med din feminitet och inre kraft? Då kan en tantrisk utvecklingsresa vara en väg. Lär dig leda dig själv och andra från din inre kärna och hjärta – Utveckla din inre CombatKali och bygg upp din inre energi! Allt börjar alltid med dig själv. Led dig själv så utvecklas förmågan att leda andra! Jag guidar dig gärna genom mentorskap eller coachning, ger fysiska tantriska behandlingar om inte en fysisk kurs är rätt väg för dig! Tveka inte hör av dig för mer info.

Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din egen feminina kraft!

MASTERMINDGRUPPEN – MÄRKVÄRDIG ENTREPRENÖR startar 18 jan

BREATHWORK – vägen till inre kraft och ökad energi!

LUST FÖDER LUST – SJÄLVKÄRLEK
Boka tid

KÄnner du att du att du har fler frågor – välkommen kontakta mig!


Rulla till toppen