UTVECKLING FÖR DIG

Vem är du och vad vill du? Den tantriska vägen kan vara en väg för dig. Många svarar; vet inte… och behöver lite hjälp på vägen för hitta vidare i livet. Jag vet inte hur just du har det? Behöver du ett samtal för reda ut det hela hör av dig!

Vi erbjuder flera olika vägar, du kan ta en privat behandling, boka ett samtal eller ta med dig din partner på en workshop eller så vet du redan nu att du är redo för ett längre mentorskapsprogram.

DU som identifierar dig som kvinna?

Vill du komma i kontakt med din feminitet och inre kraft? Då kan en tantrisk utvecklingsresa vara en väg. Lär dig leda dig själv och andra från din inre kärna och hjärta – Utveckla din inre CombatKali och bygg upp din inre energi! Allt börjar alltid med dig själv, led dig själv så utvecklas förmågan att leda andra! Jag guidar dig gärna genom mentorskap eller coachning, ger fysiska tantriska behandlingar om inte en fysisk kurs är rätt väg för dig! Tveka inte hör av dig för mer info.

WORKSHOPS OCH EVENTS FÖR DIG SOM ÄR KVINNA

Bygg ett starkt systerskap och nätverk för din kinky utveckling.

Gräv fram din inre kraft och hitta dina olika feminina sidor och din egen feminina dominans. Lär dig ta din man, kvinna eller chef!

LUST FÖDER LUST – SJÄLVKÄRLEK

En tantrisk Xtasmassagesession går till så att du får en helande och mjukgörande massage över hela kroppen där massören ger energi till dina blockeringar. Syftet med massagen är att få kroppen avslappnad och närvarande samt redo för det ökade energiflödet som en tantrisk massage ger.

Boka tid

Massagen kan vara både som hård och mjuk, allt utifrån dina behov. Tantra handlar mer om magi och möte än om sex, en massagebehandling syftar till att skapa förutsättningar för ett mer tantriskt sexliv…

Det är oftast inget som sker på 90 minuter. Många renläriga tantriker har jobbat med sig själva, sin kropp, sitt psyke och sin själ i måååånga år…

VAD MENAR JAG MED TANTRISK MASSAGE

FÖR DIG SOM SER DIG SOM EN MAN

Att vara man idag upplever många som lätt förvirrande, ibland ska du vara den maskulina handymannen hemma som älskar renovera hus på fritiden och reparera familjens bilpark och å andra sidan ska du vara lugn och sansad kramgo mysfarbror som gärna serverar en trerätters med rosor när barnen lagt sig… Känns det igen?

Vill du boka en tantrisk behandling?

Vill du köpa någon av böckerna och börja din resa där – De finns i shopen KÄnner du att du att du har fler frågor – välkommen kontakta mig!


Rulla till toppen