UTVECKLING FÖR PAR

Är du en relation och vill växa och utvecklas tillsammans? Längtar du efter mer och djupare möten med den du älskar? Har du kört fast i hur ni relaterar till varandra? Behöver ni ett utifrån perspektiv på vad som pågår? Jag guidar par och inspirerar er hur ni skulle kunna göra istället. Både genom fysiska parsessioner/utbildningar eller genom workshops.

Behöver du/ni en nytändning i förhållandet? Tantra och Tantrickink kan vara en väg. Våra kurser för par ger garanterat en nytändning och MÅNGA nya verktyg för utveckling och utforskande av det mer tantriska perspektivet. Behöver du ett mer personligt upplägg, boka en privatsession eller utforskande samtal.

PEACE LOVE & UNDERSTANDING

Sofia har över 25 års erfarenhet från personlig utveckling och coachande. Hon hjälper dig gärna om du är redo ta steget till att börja våga känna och uppleva både fysiskt, emotionellt och spirituellt! Hon guidar gärna dig och och din partner till en djupare och mer kärleksfull relation genom både samtal, kroppsbehandlingar eller helt enkelt lär dig hur du kan skapa en hållbar förändring i ditt liv. Därifrån kan du sedan ge av dig själv och din gåva till andra personer.

Kalender och bokning görs här

PARSESSION – NI LÄR ER GE VARANDRA

Vill du ge din partner en magisk upplevelse?

Vill du hitta nya sätt för er beröring? Vill du prova tantra i en trygg miljö? Parsessionen där ni lär er ge varandra massagen för husbehov går att boka online och är 3 timmar lång. Upplägget är bra för er som kanske inte är redo att gå en kurs i grupp. Passar inte tiderna du hittar i kalendern – bara hör av dig! Kom och lära er ge varandra delar av den tantriska massagen. Vi inleder med närvaro och andningsövning precis det som den ursprungliga tantran handlar om, sedan får ni om det känns rätt träna på både yoni och lingham massage på varandra. Massagen är ett bra sätt för att öka kontakten och på så sätt utveckla relationen. Många upplever att en enorm känsla av intimitet och kärlek till varandra ökar under och efter träningssessionen.

Boka tid

.

Många par är nyfikna på BDSM och vet inte hur de ska börja få in lite mer ”kink” eller polaritet i relationen. Kanske är du inte heller redo gå på en kurs. Under ca 2-3 h tränar ni tillsammans på att dominera varandra och ni får även lära er ge varandra pisk och smisk på ett säkert sätt, det Sofia kallar tantricspanking. Det är bokstavligen en miniintro till Tantrickink. Ni får lära er att dominera från din inre kärna på ett mer tantriskt sätt. Vi pratar om säkert, sunt och överenskommet. Denna session har uppskattats av kunderna. Jag har lärt många kvinnor våga slå sina partners… 😉 Även fått en del män förstå att kvinnor funkar på ett annat sätt än män…

Rulla till toppen