Prestera – leverera – eller bara vara

Vi människor och framför allt företagare har behov av att skapa, prestera, leverera – vi vill vara till nytta för världen! Precis som alla individer så vill vi företagare också synas och bli bekräftade. När det vi vill göra är förankrat i visioner och värderingar så blir det enklare att nå ut!

När vi har vision, mål och mening med livet och vet vart vi är på väg – då går arbetet enkelt! Hur kan du applicera detta på ditt liv och ditt företagande?

Jag blev påmind av en av mina ledstjärnor – Björn Natthiko Lindeblad han menar att livet handlar om ”Att hitta sin gåva och sedan ge bort den.” Andra filosofer menar att meningen med livet är livet själv…Det vill säga att det är resan i sig som är målet! Att hitta in i ett tillstånd av tillfredställelse och njutning när vi gör det mindet och egot inte gillar så där väldigt mycket…

Ta en stund och fundera över din ideala situation. Hur ser den ut? Kom ihåg att det är visioner och drömmar som gör oss till levande människor.

Vad är ditt ideala tillstånd? Hur vill du ha det i ditt liv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *