SÄLJA PÅ FOMO eller JOMO?

Då jag är passionerad och intresserad kring försäljning och företagande så följer jag en hel del självutnämnda gurus, konsulter och coacher och nu börjar jag tröttna på att det bara ska gå att sälja på rädsla.

Call to action, don’t miss…last chance…hurry, expires soon…

Endast två platser kvar

En dag kvar på early bird (jag svär i kyrkan nu för nyttjar detta jag också)

Hur väljer du att sälja? Nyttjar du det mänskliga psyket och skapar en känsla av att det är den enda chansen ta del av denna kurs, event eller vad det nu är du säljer. Det råder ingen brist på kunskap i det moderna samhället. Det råder ingen brist på hjälp heller.

FEAR OF MISSING OUT – detta fenomen möter mig hela dagarna. Men hallå, om du är seriös med ditt företagande så kommer du finnas kvar med dina tjänster och produkter även efter ”early bird” priset tar slut. I ett hållbart samhälle så har vi alla en mer långsiktig plan för hur verksamheten ska drivas. FOMO funkar i ett bristsamhälle, det bygger på att det inte finns tillräckligt med resurser i samhället, det finns så klart vinnare och förlorare. Det är en inställning som också bygger på ett nollsummespel, stämmer verkligen det? I min värld som jag vill ska bygga på kärlek blir 1+1 = 3

Klurar för min egen och klienters del hur de ska kunna sälja på kärlek i stället. Att dina kunder och klienter ska välja dig av kärlek inte av rädsla för att du är borta i morgon.

Kan du om formatera ditt psyke till JOMO i stället – JOY OF MISSING OUT. För om du väljer bort något så gör du det av kärlek till dig själv och dina egna processer och strategiska val som ligger i linje med ditt eget varför och mål. Att välja bort något är att säga JA till dig själv och din sanning.

Så utmaningen är just nu – går det skapa säljprocesser från kärlek i stället för rädsla? Help me out here… Vad är dina tankar? Hör av dig så pratar vi om saken.

Rulla till toppen